Eric Kusters, grafisch ontwerp, webdesign en artwork, Nederweert

Eric Kusters [ArtWorks]

 

Buick Wildcat 1969 Convertible

V8 7,5 liter 430 Big Block

 

De auto verkeert in technisch heel goede staat en rijdt heel fijn. Het lakwerk heeft aandacht nodig rondom de wielkassen, daar zitten een aantal blaasjes en roestplekjes in de lak.

Het is een mooie opvallende auto waarmee je geweldige tochten kunt maken. Deze Buick staat altijd binnen in een verwarmde garage/atelier en wil ik absoluut niet blootstellen aan regen.

 

We gaan volgend jaar in mei verhuizen en de nieuwe garage is te klein. Voor wie deze advertentie eerder heeft gezien; de verbouwing die in eerste instantie was gepland gaat niet door. Een ander huis bleek een stuk goedkoper! Dus mocht je ook nog een grote woning zoeken, kijk eens op deze pagina.

 

De woning heeft een inhoud van 1464m3 inclusief een garage van 90m2 met daarop een 2de verdieping. Perfect voor liefhebbers van motoren, auto's, ondernemer met werkruimte aan huis of voor iemand gewoon heel veel ruimte wil hebben! Maar terug naar de auto:

 

Taxatiewaarde € 18.500,-

Vraagprijs € 14.500,-

Rapport en rekeningen grotendeels aanwezig

 

Rijdt op LPG en benzine

Automaat

 

Gereviseerd/vernieuwd:

Blok gereviseerd

Interieur helemaal vernieuwd alleen middenstuk is slecht gedaan en gescheurd door te veel spanning

Nieuwe remmen en achteras

Versnellingsbak gereviseerd

Stuurhuis gereviseerd

Fuseekogels

Hulpstuurstang

Banden

Relais en schakelaars elektrische ramen

 

Elektrische ramen werken maar één schakelaar doet het soms wel/soms niet

Dak elektrisch, werkt goed en ziet er nog redelijk goed uit, wel verkleurd en een plekje dat ooit door vorige eigenaar is gelijmd.

 

Heb je belangstelling, kom dan kijken en proefrijden. Ik heb geen tijd om lange telefoongesprekken te voeren of e-mails te beantwoorden.

 

De foto's van het lakwerk zijn allemaal close-up zodat je een zo eerlijk mogelijk beeld krijgt van de staat van de auto.

 

Dus bij serieuze belangstelling voor deze auto, bel: 06-22509311